(For information in English, please visit: www.dockcityrollers.se/dcrtryouts)

Vill du smita förbi motståndarna som Mårran, krossa dem som Patty from the Block eller pressa dig igenom en vägg som Force Majeure? Vill du bli nästa Bille Butther, Malice Babs eller Pain Gretzky?

Eller vill du bli en del av Dock City Rollers Officials och lära dig döma derby av bland andra Long arm of the Law och Hoff & Roll?

Nu får du chansen när Dock City Rollers drar igång en ny freshmeatkurs!
Hos oss tränas du av erfarna spelare med målet att bli en stabil och säker spelare som kan bli en del av ett aktivt och engagerat tävlingslag.

DCR bjuder nu in till ett prova på-tillfälle där du får chansen att prova att rulla, träffa laget och tränarna. I samband med prova på-tillfället hålls också ett informationsmöte där du kan få svar på alla dina frågor om roller derby och DCR.

Efter prova på-tillfället väljer du om du vill ansöka till freshmeatkursen (nybörjarkursen) som startar i Februari och är 14 veckor lång. Kursen har ett begränsat antal platser, för att träningen ska bli så givande som möjligt, men vi kräver ingen tidigare erfarenhet eller särskilda skills. Det vi letar efter är vilja och lust att lära och utvecklas, och nyfikenhet och kärlek till världens bästa sport såklart!

Känner du dig sugen på att vara med?
Klicka in dig på: https://goo.gl/forms/9exAQSbtluq3vD6q1
Här fyller du i vilka storlekar på låneutrustningen du behöver.

Datum: 23/1/2018
Tid: 20-22
Plats: Lundbystrandshallen.
Anders Carlssons g. 10
417 55 GÖTEBORG

Kommer bli himla kul att träffa er där!

/Dock City Rollers

Freshmeat-tränarna

www.dockcityrollers.se