When:
5 February, 2023 @ 16:00 – 18:00
2023-02-05T16:00:00+01:00
2023-02-05T18:00:00+01:00
Where:
Sjumilahallen
Friskväderstorget 13
418 38 Göteborg

Har du aldrig åkt rullskridskor innan? Inga problem – det är precis dig den här eftermiddagen är till för!

Detta är ett tillfälle för dig att testa åka rullskridskor om du är intresserad av att börja med Roller Derby. Vi kommer att guida dig genom varje övning, och det finns exakt noll krav på prestation. Vi alla har varit nybörjare en gång, och vi lovar att göra din första gång till din bästa gång!

Under denna prova-på kommer vi gå igenom grunderna i hur en tar sig runt på skejts, hur en bromsar och ramlar och lite annat roligt. Det hela kommer vara upplagt ungefär som en vanlig träning med Nybörjargruppen brukar gå till.

Ni kommer få låna rullskridskor och utrustning av oss, och därför ber vi att ni skickar in era uppgifter i länken nedan då vi har begränsat med utrustning tillgängligt för utlåning. Inga av dina uppgifter sparas av oss, utan är endast till för att se så vi har tillräckligt med oss.

https://forms.gle/ts8JvoaCywHHkdxM8

Om du vill börja med Roller Derby finns möjlighet att anmäla sig vår Nybörjarkurs. Kursen är ca 14 veckor lång och har ett begränsat antal platser för att träningen ska bli så givande som möjligt. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet eller särskilda skills. Det vi letar efter är vilja och lust att lära och utvecklas, och nyfikenhet och kärlek till världens bästa sport såklart!

Vid frågor kontakta
begin@dockcityrollers.se