When:
27 February, 2022 @ 14:30 – 16:00
2022-02-27T14:30:00+01:00
2022-02-27T16:00:00+01:00
Where:
Sjumilahallen
Friskväderstorget 13
Göteborg
Sweden
Prova på! @ Sjumilahallen | Västra Götalands län | Sweden

Prova på hur det är att träna Roller Derby med Dock City Rollers.

Detta är ett tillfälle för dig som är intresserad av att eventuellt börja med Roller Derby, därför är det viktigt att du anmäler dig på länken nedan då vi har ett begränsat antal platser till detta tillfället.

Har du aldrig åkt rullskridskor innan?
Bra! Det är precis dig den här kvällen är till för, vi kommer att guida dig genom varje övning, och det finns exakt noll krav på prestation denna kväll.

Tycker du det är läskigt att gå själv, men har ingen att gå med?
Kom ändå! Vi alla har varit nybörjare en gång, och vi lovar att göra din första gång till din bästa gång.

Under denna prova-på-kväll kommer vi gå igenom grunderna i hur en tar sig runt på skejts, hur en bromsar och ramlar och lite annat roligt. Det hela kommer vara upplagt ungefär som en vanlig träning med Nybörjargruppen brukar vara, för att ni ska få känna efter innan ni anmäler er till kursen.

Tänk på att hålla avstånd till varandra under prova på tillfället, inga kontaktövningar kommer att ske denna träning. Vi rengör låneutrustningen ordentligt innan.

Ni kommer få låna rullskridskor och utrustning av oss.

Kursen som startar i mars är ca 14 veckor lång och har ett begränsat antal platser för att träningen ska bli så givande som möjligt. Men som sagt kräver vi ingen tidigare erfarenhet eller särskilda skills. Det vi letar efter är vilja och lust att lära och utvecklas, och nyfikenhet och kärlek till världens bästa sport såklart!

Om ni har några frågor om Prova-på tillfället, eller om kursen, tveka inte att maila begin@dockcityrollers.se